The Love Weekend

Date: 21/06/2019 - 24/06/2019
Time: All Day

Location: Cheia, Muntii Ciucas

Te invit la o calatorie sacra, in care muntele si padurea ne vor oferi sprijin pentru vindecare. In spatiul naturii, vom accesa energia iubirii. Dincolo de concepte si educatie, dincolo de experiente ale trecutului si ideile noastre despre viitor, accesam o stare in care nu exista loc de frica. O noua lume incepe cu tine. Daca doresti sa creezi mai multa armonie in viata ta, daca sufletul tau tanjeste dupa claritate, daca simti ca viata se poate trai si altfel decat pe viteza si cu agresivitate, acest weekend este darul tau pentru tine.

Program:
22 – 24 IUNIE 2018
Vineri 22 iunie seara – sosirea la locatie, program de deschidere
Sambata 23 iunie – program impreuna, in natura
Duminica 24 iunie – dimineata in natura; program de incheiere, plecarea dupa ora 15:00
Programul se va desfasura in functie de starea vremii si de dinamica grupului.

Locatie:
Muntii Ciucas – localitatea Cheia, cazare la pensiune

Detalii organizatorice:
Vom petrece mult timp afara si vom face drumetie. Este important sa aveti la voi haine potrivite pentru drumetie, atat pentru vreme calda, cat si rece. Suntem in luna iunie, la munte; temperatura poate varia destul de mult pe parcursul zilei. La cerere, va pot oferi lista cu echipamentul necesar. Sa aveti la voi gustare/dulciuri/fructe/nuci pentru ziua de drumetie.

Transportul se face cu masina personala; la inscriere, va rog sa mentionati daca veniti cu masina sau aveti nevoie sa veniti cu cineva care participa si sa impartiti costurile.

Email: claudiadamoc@gmail.com

Phone Number: +40721269590