Fox Walk

Date: 03/08/2019 - 05/08/2019
Time: All Day

Location: Magura, Piatra Craiului

 

Aceasta este o calatorie sacra, pentru femei. Este o invitatie in natura, pentru reconectarea cu un ritm si un spatiu de liniste, echilibru, putere si magie, pe care le accesam din ce in ce mai rar in viata de la oras. Venind impreuna astfel, invatam sa ne miscam in ritmul naturii. Este o experienta profunda, care ne deschide catre comuniune si, oriunde ne-am afla pe drumul nostru ca femei, vom primi inspiratia de care avem nevoie, ca sa ne traim viata la adevaratul potential si sa ne manifestam in viata de zi cu zi cu forta, bucurie, claritate si iubire.

Locatie: sat Magura, Piatra Craiului – la cort
Sosirea: vineri seara 3 august, aprox ora 19:00
Plecarea: duminica seara 5 august, aprox ora 19:00

Programul include: ceremonie de deschidere si final de calatorie (sacred women ceremony), exercitii de constientizare (awareness), meditatii de conectare cu elementele si energia universala, intalniri de grup (sacred women circle), plimbari in natura.

Ce sa aveti la voi: cort, izopren, sac de dormit, haine si incaltaminte sport de vara (jacheta ploaie, palarie/sapca soare, costum de baie, bocanci sau incaltaminte sport, papuci etc), cana pentru ceai (de plastic sau metal), rucsac, bidon apa, frontala/lanterna, produse cosmetice si de igiena personala. Vom petrece tot timpul afara, sa aveti cu voi si haine calduroase pentru seara (sal, vesta, patura).

Email: claudiadamoc@gmail.com

Phone Number: +40721269590